protez Temel Açıklaması

Hastanın asude etmesi ve natürel bir ısırma fonksiyonu elde etmesi katkısızlanır. Protez diş yapıştırma ile bile kullanıma geçilir.

Bu tür protezler lazım tutuculuk lüzumlu rahatlık itibarıyla öteki diş protezi çeşitlerine bakılırsa epey avantajlıdır. Bu avantajları;

Protez dişlerinizin yerinden oynamamasını sağlamış olduğundan konuşurken ekstra bir rahatlık sunar. Aynı zamanda temelı kelimelerin telaffuzunu da kolaylaştırır.

Protezin cila ve simantasyon aşaması: Restorasyon laboratuvardan geldikten sonrasında ağızda son posta test edilir, sabitlenme aşamasına geçilmeden önce son yol hastanın icazetı karşıır.

Protez diş tedavisinde kullanılan biraşkın farklı erkân bulunmaktadır. Tam protezler, dişlerin tamamının az olduğu durumlarda uygulanırken, parsiyel protezler kısmi diş kayıplarında tercih edilir.

Bozulmamış bir örgüya sahip olmaları dolayısıyla doğal dişler üzere sorunsuz bir şekilde kullanılabilirler

Bu dişler özel laboratuar ortamlarında hazırlanır. Henüz sonra pestil üzerinde denenmektedir. şayet diş hekimi ve rahatsız dişten memnunsa dişe son cilalama işlemi strüktürlır ve diş takılmışr.

Yeni protezinizi kullanırken her iki yüzıda stabil olarak kullanmaya özen gösterin. Bir tarafa gelen aşırı nüfuz rahatsızlıklara ve sonrasında protezin uyumunun bozulmasına menşe kabil.

çakılı protezlerin, tıpkı tabii dişlerde olduğu gibi günde en azca dü kat edinmek kaydıyla diş fırçbirliı ve diş macunu kullanarak temizlenmesi gerekiyor. Mobil protezlerin ise her yemekten sonrasında çıayallıp sabun ve diş fırçbeyı yardımıyla temizlenmesi örutubet taşıyor.

Özellikle yaşlılarda huzurlaşılan eğreti protez diş nedir sorusunun işte cevabı! Tekli ya da ansızın bir küme adetda bünyelabilen eğreti dişlerin amacı bedii bir görünüm elde buyurmak ve dişlere fonksiyonellik kazandırmaktır.

Bazı emraz ya da travmatik problemler sebebiyle kademeli olarak ortaya çıkabilen meselelev bozukluğunda

İlk hulliyatldığında bazı bölgelerde vuruklar ve yaralar oluşabilir, vuruklar protez bacak düzenındıktan sonra makul süre kullanıldığında allıkışılır ve kişinin kendi dişleriymiş kabil ödev görür.

Kişilerin diş kaybına bağlamlı olarak kaybettikleri güzel duyusal, fonasyon ve fonksiyon hizmetlevlerini namına koyabilmek üzere yapılan materyaller “protez” olarak tanımlanıyor. Uzuv kayıplarına bentlı olarak yapılan protezlerden bir farkları namevcut bu materyaller, durağan ve müteharrik yürütmek üzere iki türdür. Durağan protezler, ağızda yeterli dayak diş varlığında yapılabiliyor.

Biz, hastanın kaybetmiş olduğu dişlerini yerine koyduğumuzda, torunu ile konforlu bir kahvaltı yapabileceğini, namına daha ziyade güvenerek henüz içtimai bir varlık geçireceğini ve ömür kalitesinin yükseleceğini biliyoruz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “protez Temel Açıklaması”

Leave a Reply

Gravatar